Åbent i dag
10.00 - 17.30

City sommerjazz m/ HOF Trio

Herning City inviterer til City sommerjazz, for alle der har lyst til en lørdag middag i jazzens stemning.
Denne lørdag har vi hyret HOF Trio til at fylde Poulsens Plads og City med lækre jazztoner. Kig forbi og nyd musik, der får smilet frem helt indefra.
Hof Trio spiller glad og varieret jazz i mange stilarter, suppleret med evergreens og danske viser. Musikken fremføres med stor spilleglæde og med alsidighed i repertoirevalget. Det er således både gamle klassikere fra New Orleans, swing, evergreens, latin og ny-arrangerede udgaver af kendte danske revyviser. Hof Trio er garant for en intim koncertoplevelse.

Leder af Hof Trio er trompetisten og sangeren Flemming Nordenhof, Herning. Han modtog i 1998 Ringkjøbing Amts Musikpris for sin indsats som orkesterleder og trompetist i mange sammenhænge. Pianist er Ulrik Spang-Hanssen, som også er professor i orgelspil ved Jysk Musikkonservatorium i Aarhus. Han har igennem årene opnået flere priser i sit virke som organist og pianist. Bent Johansen, som er kendt i en lang række midt- og vestjyske jazzkonstellationer, spiller kontrabas.
City Sommerjazz foregår mange lørdage i maj, juni og august, og bemærk, at orkestrer og lokation varierer fra lørdag til lørdag - Følg med her på siden og på FB.