Åbent i dag
10.00 - 17.30

Danmark for målene m/ Anne Hjernøe kl. 14-18

Kl. 14.00-18.00 TEMA Fødevarer + indslag kl. 16.00 v/ Anne Hjernøe
Herning - vi skal tage ansvar!
Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Herning City ser derfor frem til, at være en del af en storstilet indsats i hele Danmark. ”Danmark for målene” vil nå ud til rigtig mange mennesker og dermed få mulighed for at gøre en forskel. Alt sammen så kendskabsgraden til verdensmålene vil stige og vi dermed når nye højder og SAMMEN sætter større fokus på mulighederne og udfordringerne på vores fælles jordklode.

Herning City ser meget spændende perspektiver i FN’s 17 forskellige verdensmål og ser det som en kærkommen mulighed for at understrege overfor både borgere og forretningslivet, at b.la. bæredygtighed og miljø er essientelt for både butikkernes og bylivets fremtidige eksistensgrundlag. Vi oplever at forbrugerne i højere grad søger varer og butikker der tænker i bæredygtighed, småt som stort.

Håber i vil kigge forbi denne dag, hvor temaet er Fødevarer og vi får besøg af Anne Hjernøe

Anne Hjernøe
er uddannet indenfor socialpædagogik, journalistik, medier, kommunikation og formidling, men frem for alt er hun madentusiast af en helt særlig kaliber. Hun er bl.a. kendt fra DR-programmerne ”Annemad”, ”Frilandshaven” og en lang række rejse- og oplevelsesprogrammer sammen med journalist Anders Agger.

Hun elsker gode råvarer og spændende smagssammensætninger og har en særlig kærlighed for det spanske og amerikanske køkken – og al anden mad.