Åbent i dag
10.00 - 17.30

Danmark for målene m/ Jesper Theilgaard kl. 14-18

Kl. 14.00-18.00 TEMA Natur + indslag kl. 16.00 v/ Jesper Theilgaard
Herning - vi skal tage ansvar!
Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Herning City ser derfor frem til, at være en del af en storstilet indsats i hele Danmark. ”Danmark for målene” vil nå ud til rigtig mange mennesker og dermed få mulighed for at gøre en forskel. Alt sammen så kendskabsgraden til verdensmålene vil stige og vi dermed når nye højder og SAMMEN sætter større fokus på mulighederne og udfordringerne på vores fælles jordklode.

Herning City ser meget spændende perspektiver i FN’s 17 forskellige verdensmål og ser det som en kærkommen mulighed for at understrege overfor både borgere og forretningslivet, at b.la. bæredygtighed og miljø er essientelt for både butikkernes og bylivets fremtidige eksistensgrundlag. Vi oplever at forbrugerne i højere grad søger varer og butikker der tænker i bæredygtighed, småt som stort.

Håber I vil kigge forbi denne dag, hvor temaet er Natur og vi får besøg af Jesper Theilgaard

Jesper Theilgaard

er dansk meteorolog, TV-vært, forfatter, foredragsholder og klimaekspert.

Jesper er uddannet som flyvemeteorolog i 1978, og har siden 1990 været ansat på Danmarks Radio frem til 2018, hvor han kastede sig ud i at arbejde fuld tid med klimaformidling. Jesper har skrevet en lang række bøger om vejret, vejrfænomener og klimaet, som henvender sig til både børn og voksne.

Alle 48 byer får besøg af enten Jesper Theilgaard eller hans tidligere kollega, Mikael Jarnvig, når vi komme rundt med temaet ”Natur og Grøn Omlægning”.