Åbent i dag
10.00 - 17.30

Danmark for målene m/ Katrine Bille kl. 14-18

Kl. 14.00-18.00 TEMA Emballage + indslag kl. 16.00 v/ Katrine Bille
Herning - vi skal tage ansvar!
Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Herning City ser derfor frem til, at være en del af en storstilet indsats i hele Danmark. ”Danmark for målene” vil nå ud til rigtig mange mennesker og dermed få mulighed for at gøre en forskel. Alt sammen så kendskabsgraden til verdensmålene vil stige og vi dermed når nye højder og SAMMEN sætter større fokus på mulighederne og udfordringerne på vores fælles jordklode.

Herning City ser meget spændende perspektiver i FN’s 17 forskellige verdensmål og ser det som en kærkommen mulighed for at understrege overfor både borgere og forretningslivet, at b.la. bæredygtighed og miljø er essientelt for både butikkernes og bylivets fremtidige eksistensgrundlag. Vi oplever at forbrugerne i højere grad søger varer og butikker der tænker i bæredygtighed, småt som stort.

Håber i vil kigge forbi denne dag, hvor temaet er Emballage og vi får besøg af Katrine Bille

Katrine Bille

er dansk tv-vært og sangerinde. Hun er især kendt fra DR Ramasjangs programmer ”Lille Nørd” og ”Luk op, Luk i” og har også lavet ”Cirkus Summarum” og sidste sommer var hun vært på sommerferieprogrammet ”Sommer i Ramasjang”. Hun blev ansat ved Danmarks Radio i 2009.

Katrine er stadig tilknyttet DR Ramasjang som tv-vært, men ved siden af laver hun også børnemusik og koncerter for børn under navnet ”Katrine Bille og Band”.

Katrine vil lave et show for børn og barnlige sjæle på temadagen om ”Emballage som Ressource”.