Åbent i dag
10.00 - 17.30

Danmark for målene m/ Søren Dahl kl. 14-18

Kl. 14.00-18.00 TEMA Energi + indslag kl. 16.00 v/ Søren Dahl
Herning - vi skal tage ansvar!
Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Herning City ser derfor frem til, at være en del af en storstilet indsats i hele Danmark. ”Danmark for målene” vil nå ud til rigtig mange mennesker og dermed få mulighed for at gøre en forskel. Alt sammen så kendskabsgraden til verdensmålene vil stige og vi dermed når nye højder og SAMMEN sætter større fokus på mulighederne og udfordringerne på vores fælles jordklode.

Herning City ser meget spændende perspektiver i FN’s 17 forskellige verdensmål og ser det som en kærkommen mulighed for at understrege overfor både borgere og forretningslivet, at b.la. bæredygtighed og miljø er essientelt for både butikkernes og bylivets fremtidige eksistensgrundlag. Vi oplever at forbrugerne i højere grad søger varer og butikker der tænker i bæredygtighed, småt som stort.

Håber I vil kigge forbi denne dag, hvor temaet er Energi og vi får besøg af Søren Dahl

Søren Dahl

er radiovært, musiker, kapelmester og komiker. De fleste kender ham fra de populære radioprogrammer Cafe Hack og Dahl på Hack, hvor han samtaler med kendte danskere i hyggelige rammer. Han er uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har desuden skrevet musik til en lang række teaterstykker, tv-serier og spillefilm og har turneret med egne shows igennem en længere årrække.

Der sker i City samme dag

30. aug
Intimkoncert
Gratis