Åbent i dag
10.00 - 17.30

Danmark for målene m/ Jesper Skibby

Kl. 14.00-18.00 TEMA SUNDHED + indslag kl. 16.00 v/Jesper Skibby, cykelrytter
Herning - vi skal tage ansvar!
Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Herning City ser derfor frem til, at være en del af en storstilet indsats i hele Danmark. ”Danmark for målene” vil nå ud til rigtig mange mennesker og dermed få mulighed for at gøre en forskel. Alt sammen så kendskabsgraden til verdensmålene vil stige og vi dermed når nye højder og SAMMEN sætter større fokus på mulighederne og udfordringerne på vores fælles jordklode.

Herning City ser meget spændende perspektiver i FN’s 17 forskellige verdensmål og ser det som en kærkommen mulighed for at understrege overfor både borgere og forretningslivet, at b.la. bæredygtighed og miljø er essientelt for både butikkernes og bylivets fremtidige eksistensgrundlag. Vi oplever at forbrugerne i højere grad søger varer og butikker der tænker i bæredygtighed, småt som stort.

Håber i vil kigge forbi denne dag, hvor temaet er sundhed og vi får besøg af Jesper Skibby 🚲


Jesper Skibby

Jesper Skibby er kendt som den glade dreng, der virkelig kunne køre på cykel. Han var i 90’erne en af Danmarks største cykelhelte og har kørt Tour de France hele 11 gange hvilket ingen anden dansker kan matche. Ydermere er han eneste dansker som har vundet en etape i verdens tre største etapeløb: Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta España.

Jesper vil komme rundt til alle byer på temadagen om ”Sundhed for Alle”.

Med cyklen til en bæredygtig fremtid

Cyklen kan blive en vigtig løftestang til at løse verdens stigende problemer med livsstilssygdomme, trængsel og klimaforandringer. Men det kræver, at politikere sætter cyklisme på dagsordenen, så cyklen bliver det oplagte valg i hverdagen. Dernæst skal vi alle som ”transport forbrugere” ændre vores vaner og gentænkte cyklen ind i vores hverdag.

Jesper Skibby holder på ”Danmark for målene” et inspirerende foredrag, for at få flere cykler på gaden igen.