Koncert for BØRN m/ JULEBANDITTERNE 11-11.45

Koncert for BØRN m/ JULEBANDITTERNE 11-11.45

Også i år er City og Biblioteket i Herning gået sammen om at levere en forrygende julegave til byens børn!

Julebanditterne har fået en VIGTIG opgave af julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Det gør de med ni helt nye sange om alt det, der hører julen til. De har også fået en sæk med hemmeligheder af julemanden. Børnene skal hjælpe med at finde ud af, hvad der er i sækken.
Julebanditternes nye julesange fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Titlerne siger det hele: ”Julekagebagedag”, ”Sneen”, ”Venter i december”, ”Julemanden”, ”Gaver” og fire andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så man sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Bag om Julebanditterne
Julebanditterne består af fire professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De er rutinerede og sammenspillede gennem de seneste seks år med over 200 koncerter bag sig. Alle fire brænder for børn og børnekultur og er meget passionerede omkring at inddrage publikum i musikken.
Luise Føns Haaber: Vokal og perkussion
Anders Føns Haaber: Klaver og kor
Morten Overgaard-Dahl: Kontrabas og kor
Mads Stephensen: Trommer og kor

Efter koncerten sørger City for at gøre stemningen endnu mere festlig! Der er nemlig chokoladejulemænd til alle deltagende børn – og de bliver selvfølgelig delt ud af selveste JULEMANDEN!

Kom og få en hyggelig start på juleferien.

Det er GRATIS at deltage, men arrangementet kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Hent dine billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ro3xkp8pt0

Sted: Koncerten foregår hos Herning Bibliotekerne, Platformen i stueplan.

Der sker i City samme dag