Koncert med ArtiMik 20.00-20.30

Trommeduoen ArtiMik sætter gang i Torvet 

Fredag den 1. maj gæster trommeduoen, ArtiMik Herning, hvor de skal være opvarmningsband for Nicolaj og Piloterne på torvet.

De to tromme-fyrer fra ArtiMik har på trods af deres unge alder allerede vundet en talentpris, hvilket har givet dem mulighed for at udvikle deres musik ved bl.a. at kunne få undervisning fra mange talentfulde musikere og undervisere. Heriblandt Morten Friis fra tromme duoen Safri Duo, som er et af ArtiMiks store forbilleder.

ArtiMik har i efteråret 2019 arbejdet med at finpudse og indspille deres musik og har været i studioet The HideOut i Aalborg. - I januar udgav ArtiMik deres første E.P. som er at finde på diverse streamingtjenester. Deres første musikvideo har også set dagens lys, og kan ses på bl.a. www.artimik.dk

ArtiMik-drengene mixer og komponerer selv alt deres musik. De lever og ånder for musik! Det kan mærkes, når de optræder, da de lægger liv og sjæl i deres performance. Deres musik er energisk og kraftfuldt med fede beats. Genren er EDM (Electronic Dance Music).
Så kom og oplev deres funklende rytmer og gnistrende melodier, og lad dem gøre din aften lidt sjovere!

Facts om ArtiMik:

  • ArtiMik er en ung trommeduo bestående af Arthur Sheerman 15 år og Mikkel Øster 17 år.
  • Drengene har spillet musik sammen de sidste 7 år i forskellige konstruktioner, men duoen ArtiMik blev først dannet i 2017.
  • Arthur og Mikkel er mange af ugens dage at finde på Skive Musikskole eller et af Skives andre musiktilbud enten som elever eller undervisere.
  • ArtiMik vandt Skiveegnens Musiklegatsband pris i 2018

Der sker i City samme dag

01. maj
Koncert på torvet
Gratis
01. maj
Open By Night
Gratis