Åbent i dag
10.00 - 17.30

Open by Night-UP kl. 10-22 + koncert med Rasmus Walter

Vi byder indenfor til Open By Night-UP i City. Og det betyder, at butikkerne har åbent helt til kl. 22 og byen emmer af aktiviteter:

kl. 10.00: butikkerne åbner
kl. 15.30: Fotografer dig selv med Cityenglen – Et KÆMPE kunstværk - TINGHUSPLADSEN
kl. 16.00: officiel åbning af Søndergade
kl. 16.00-19.30: Segway-/ løbehjul-/ Gokartprodukter samt bane. Kig forbi og prøv*
*for alle aldre – TORVET
kl. 16.30: Hammerslagskonkurrence - Bryggergade
kl. 18.00-21.00: Helstegtpattegris, fadbamser og livemusik med trioen ’Genlyd’ – POULSENS PLADS
Kl. 20.45: Koncert m/ Rasmus Walter*
Kl. 22:00: Butikkerne takker for idag
 
*Rasmus Walter har turneret flittigt de sidste 6 år, men oftest med hjælp fra hans faste band i forskellige konstellationer. Med denne tour søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver, og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Heart of Stone, Lost In The Moment og mange flere. Glæd jer til en personlig koncert med Rasmus Walter
 
Efter 4 dansksproget albums, er Rasmus ude med 1. Singlen på engelsk ”Heart Of Stone”, som har streamet over 5 mill. Gange på SPOTIFY.
 
Single Lost In The Moment er netop udgivet. Og 19. april er endnu en ny single udgivet “Be Allright".

Rasmus Walter har turneret flittigt de sidste 6 år, men oftest med hjælp fra hans faste band i forskellige konstellationer. Med denne tour søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver, og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Heart of Stone, Lost In The Moment og mange flere. Glæder jer til en personlig koncert med Rasmus Walter

 

Efter 4 dansksproget albums, er Rasmus ude med 1. Singlen på engelsk ”Heart Of Stone”, som har streamet over 5 mill. Gange på SPOTIFY.

  1. single Lost In The Moment er netop udgivet. Og 19 april udgives endnu en ny single. “Be Allright"

Heart Of Stone