Åbent i dag
10.00 - 17.30

Solokoncert med Geo Lukas kl. 19

Glæd jer til en lækker musikoplevelse, når Geo Lukas gæster Herning og giver solokoncert på Torvet på fredag.
25-årige Geo Lukas er sanger, sangskriver og multiinstrumentalist fra Herning. Trods sin unge alder, har han været vidt omkring i både livet og musikken.

CV’et tæller bl.a. jobs som musiker for TV2 Danmark under OL-perioden i London 2012, skuespiller på en DR TV-serie samt sanger af nationalmelodien foran et fyldt ishockey stadion og 100.000 live tv-seere. Derudover har han bl.a. samarbejdet med navne som Marcus Winther-John, Christian Juncker, Sys Bjerre og Mads Haugaard.

Med vedkommende danske tekster og et unikt univers af fængende melodier, formår Geo Lukas at sætte musik og ord på tanker og følelser.

Han udtaler selv:

“I mit lille hjørne af verden er der ingen regler for, hvad en sang skal kunne. Jeg lytter både til C.V. Jørgensen, Sigur Ros, The Smiths og Håkan Hellström, for bare at nævne nogle af mine musikalske helte. Ingen af disse har en fast skabelon, når de skriver sange, men fælles for dem er ægtheden i deres musik. Som når jeg vrider en klud, kan jeg mærke dem igennem højtalerne. Dét inspirerer mig meget. Teksterne er vigtige for mig. Når en idé opstår oppe i mit ungdommelige, forstyrrede hovede, kan jeg allerede høre hvilket univers og stemning sangen skal udtrykke. Mens sangen bliver til, bærer jeg rundt på en enorm følelse, som melodien giver mig. En form for en velkommen virus. Jeg aner bare ikke hvilken følelse, før teksten er skrevet. Når sangen så endelig er færdig, føler jeg mig 30 kg lettere, selvom jeg ikke vejer alverden i forvejen. Jeg møder mange tanker i min hverdag. Store som små. Sangteksterne er min form for dagbog, hvor jeg kan tømme hovedet for de tanker, jeg ellers ikke kan få sagt højt. Nogle gange er det måske bare nemmere at synge end at tale.”

EP’en ‘Autopilot’ har han selv skrevet og produceret i påsken 2018 i en kolonihave i udkanten af Aarhus. Et enkelt nummer er senere blevet genindspillet og produceret i samarbejde med Søren Zahle (Peter Sommer) og Mads Tønder (The Broken Beats) i Skanderborg.
EP’en forventes ude i september/oktober.

Vi ses til en musikalsk oplevelse i City på fredag

Der sker i City samme dag

28. september
Trafikskole
Gratis
28. september
Koncert
Gratis
28. september
Open By Night - UP
Gratis