Teaterkoncert fra bibliotekets vinduer med Ikarus Stage Arts kl. 15-15.30

Teaterkoncert fra bibliotekets vinduer med Ikarus Stage Arts

Kom og oplev en anderledes teaterkoncert for alle aldre fra bibliotekets vinduer mod Østergade d. 20. oktober 2021.

Til koncerten vil 12 musikanter og skuespillere opføre "Ekkoer af Fejring", hvor de fejrer livet, udtrykker taknemmelighed og skaber et rum, for at huske dem, der ikke længere er i blandt os - alt sammen gennem musik og sang.
I alle kulturer er dåb, bryllup og begravelse nogle af de vigtigste fejringer og de markeres ofte med musik og sang. Ikarus Stage Arts, som opfører teaterkoncerten, vil med koncerten prøve at genskabe gamle traditioner ved brug af musik fra hele verden.

Ikarus Stage Arts er en international teatergruppe og en kulturel platform for teaterforskning. Ikarus er ledet af Carolina Pizarro og Luis Alanso, som begge er skuespillere på Odin Teatret. Ikarus er også en del af Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro.
Gruppen er kendt for at lave sjove og overraskende forestillinger i gadebilledet, der får folk i alle aldre til at stoppe op. "Ekkoer af Fejring" er et nyt koncept, hvor teatergruppen fra tage og vinduer, synger, danser, spiller og læser højt.

Kom og tag opstilling foran biblioteket og få en helt anderledes teater- og musikoplevelse. Kræver ikke tilmelding.

Bevægelse med biblioteket
Efteråret står i bevægelsens tegn, når bibliotekerne landet rundt sætter sport på programmet i samarbejde med DR, under navnet "Sammen i bevægelse". På Herning bibliotekerne kan du opleve aktiviteter med sport og bevægelse i centrum i uge 42 og 43.

Er arrangeret i samarbejde med Herning Bibliotekerne.

Der sker i City samme dag